Comfortabel en ruim wonen

Broek is ruim opgezet en heeft een moderne uitstraling. Broek karakteriseert zich door een groene omgeving in de directe nabijheid van het landelijk gebied. Wadi’s, hagen, nieuw aangeplante boomgroepen en het mooie Broekpark. 

Ook in Broek zijn alle voorzieningen dichtbij. In Broek kunt u vaak zelf de grootte van uw kavel bepalen. Ook samen met uw buren uw droomwoning realiseren en zo kosten besparen, is mogelijk. 

Wijken in Het Broek

Het Broek is verdeeld in een aantal wijken met ieder een eigen karakter 

Broek 't Slingerveld: bepaal zelf hoe uw huis eruit ziet

Lijkt het u leuk om uw woning samen met uw buren te bouwen? In Slingerveld kan dat! Ontdek alle voordelen van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).

Broek Noord maakt onderdeel uit van de wijk Slangenbeek ten noorden van de A1. Het is een echte gezinswijk met veel groen en goede voorzieningen, zoals een winkelcentrum, diverse scholen en een wijkcentrum. Het Slingerveld is een bijzonder plekje in de wijk. U woont straks in de directe nabijheid van het prachtige Broekpark met diverse speelvoorzieningen. Bovendien zijn de winkels en scholen goed bereikbaar.

.

 


Broek Oost: kies voor comfort en ruimte

Broek Oost is ruim opgezet en heeft een moderne uitstraling. Scholen en winkels zijn dichtbij en er is oog voor de natuurlijke omgeving. Alle ingrediënten voor jarenlang woonplezier!

Broek Oost vormt de afronding van de bestaande wijk Broek noord, aan de noordrand van Hengelo. In de eerste fase van Broek Oost zijn 20 bouwkavels op de markt gebracht, waarvan er nu een aantal bebouwd zijn. Er is een tweede fase gepland, ten oosten van Broek Oost, maar het is niet bekend wanneer deze fase gerealiseerd wordt.

Broek Noord Oost: wonen nabij het buitengebied

Wonen op een prachtige locatie op loopafstand van het buitengebied? Kies voor Broek Noord Oost, waar ook tweekappers mogelijk zijn!

Voor de bouwkavels is kenmerkend dat zij uitstekend zijn gelegen in de kindvriendelijke nieuwbouwwijk ’t Broek met in de directe nabijheid alle dagelijkse voorzieningen als scholen, crèches en winkels en een goede bereikbaarheid door een directe ontsluiting op uitvalswegen. Het gebied is gelegen ten westen van de Sprinkhaan, aan de straat Kruisspin.

.

 


Brusselstraat: Genoeg vriendjes om mee te spelen

De Brusselstraat ligt in Slangenbeek, een wijk in het noorden van Hengelo. Hier wonen veel jonge gezinnen met kinderen en daar zijn de faciliteiten op afgestemd. Genoeg scholen en speeltuintjes om uit te kiezen. En altijd wel een vriendje of vriendinnetje om mee te spelen.

Slangenbeek is een jaar of vijftien geleden gebouwd, maar oogt nog steeds modern. Het groen is inmiddels al flink gegroeid en dat geeft een vriendelijke uitstraling. U heeft alle faciliteiten om de hoek: een winkelcentrum, huisarts, apotheek, school, park en sportcentrum. Door de sloop van een schoolgebouw is er ruimte gekomen voor drie vrijstaande woningen.

Login

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Je ontvangt per e-mail een activatielink waar je een nieuw wachtwoord in kunt voeren. Bij eventuele problemen kun je contact opnemen met info@gemeentehengelo.nl
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Type nogmaals uw wachtwoord:
De link die u heeft gevolgd is inmiddels verlopen. Zorg ervoor dat u binnen 10 minuten na wachtwoord vergeten aanvraag, het wachtwoord wijzigt. Wilt u uw wachtwoord alsnog wijzigen, doe dan een nieuwe aanvraag. Uw wachtwoord is succesvol ingesteld, u kunt nu met dit wachtwoord inloggen.