Comfortabel en ruim wonen

Broek is ruim opgezet en heeft een moderne uitstraling. Broek karakteriseert zich door een groene omgeving in de directe nabijheid van het landelijk gebied. Wadi’s, hagen, nieuw aangeplante boomgroepen en het mooie Broekpark. 

Ook in Broek zijn alle voorzieningen dichtbij. In Broek zijn het merendeel van de particuliere bouwkavels ondertussen verkocht. Alleen in Broek Oost hebben we nog enkele kavels. Verder hebben we nog een laatste kavel aan de Brusselstraat.

Wijken in Het Broek

Het Broek is verdeeld in een aantal wijken met ieder een eigen karakter 

Broek Oost: kies voor comfort en ruimte

Broek Oost is ruim opgezet en heeft een moderne uitstraling. Scholen en winkels zijn dichtbij en er is oog voor de natuurlijke omgeving. Alle ingrediënten voor jarenlang woonplezier!

Broek Oost vormt de afronding van de bestaande wijk Broek noord, aan de noordrand van Hengelo. In Broek Oost zijn 20 bouwkavels op de markt gebracht, waarvan er nog enkele te koop zijn.


Brusselstraat: Genoeg vriendjes om mee te spelen

De Brusselstraat ligt in Slangenbeek, een wijk in het noorden van Hengelo. Hier wonen veel jonge gezinnen met kinderen en daar zijn de faciliteiten op afgestemd. Genoeg scholen en speeltuintjes om uit te kiezen. En altijd wel een vriendje of vriendinnetje om mee te spelen.

Slangenbeek is een jaar of vijftien geleden gebouwd, maar oogt nog steeds modern. Het groen is inmiddels al flink gegroeid en dat geeft een vriendelijke uitstraling. U heeft alle faciliteiten om de hoek: een winkelcentrum, huisarts, apotheek, school, park en sportcentrum. Door de sloop van een schoolgebouw is er ruimte gekomen voor drie vrijstaande woningen.


Login

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Je ontvangt per e-mail een activatielink waar je een nieuw wachtwoord in kunt voeren. Bij eventuele problemen kun je contact opnemen met info@gemeentehengelo.nl
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Type nogmaals uw wachtwoord:
De link die u heeft gevolgd is inmiddels verlopen. Zorg ervoor dat u binnen 10 minuten na wachtwoord vergeten aanvraag, het wachtwoord wijzigt. Wilt u uw wachtwoord alsnog wijzigen, doe dan een nieuwe aanvraag. Uw wachtwoord is succesvol ingesteld, u kunt nu met dit wachtwoord inloggen.