Jesse Roorda

https://www.kavelsinhengelo.nl/hengelo-helpt/klantbegeleiders-landmanserve/906b5874-aangepastjpg/RESIZE-image-header.jpg

Klantbegeleiders Landmanserve


Jesse Roorda is betrokken als verkoopmedewerker voor bouwkavels in het Broek. Ook is hij als verkoper betrokken bij Hart van Zuid (Smederij), ’t Rot (Landmanserve)  en twee losse bouwkavels aan de Ottoweg en Langelermaatweg.
Zijn motto is: snel en betrouwbaar.

Uitzoeken wat de klant belangrijk vindt. Dat staat voorop

Bij de eerste kennismaking tast Jesse vaak mogelijkheden en randvoorwaarden af. Ook de randvoorwaarden die u als klant stelt.  Vaak is de gedachte aan een bepaalde plek in de stad en een type woning al richtinggevend voor het uiteindelijke resultaat. Samen uitzoeken wat de klant nu echt belangrijk vindt, staat daarbij voorop.

Daarbij geven we u ook voldoende tijd om tot goede keuzes te komen: u kunt maximaal 20 weken een optie nemen op een kavel. Na de kavelkeuze start het ontwerpproces.

Steun richting klant

Een woning bouwen op een kavel is leuk, maar vergt ook regie op het proces door de klant. We hebben in het Broek een begeleidingsgroep die schetsontwerpen bekijkt en de klant verder helpt hoe hij het ontwerp het beste verder kan brengen. Vanuit Hart van Zuid kijkt een deskundige van het supervisieteam hierin mee. Op deze manier bieden we u als klant enige steun en richting. 

Een sterk team

Jesse maakt onderdeel uit van een uitgifteteam van vier personen. Het team bestaat naast Jesse uit Jolanda, Marije en Christel. Bij afwezigheid delen zij belangrijke dingen met elkaar. Bovendien kennen ze de weg binnen de gemeente heel goed. En dat is wel zo makkelijk voor de klant. Zo kunnen ze u goed helpen.

Stel een vraag


Login

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Je ontvangt per e-mail een activatielink waar je een nieuw wachtwoord in kunt voeren. Bij eventuele problemen kun je contact opnemen met info@gemeentehengelo.nl
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Type nogmaals uw wachtwoord:
De link die u heeft gevolgd is inmiddels verlopen. Zorg ervoor dat u binnen 10 minuten na wachtwoord vergeten aanvraag, het wachtwoord wijzigt. Wilt u uw wachtwoord alsnog wijzigen, doe dan een nieuwe aanvraag. Uw wachtwoord is succesvol ingesteld, u kunt nu met dit wachtwoord inloggen.