Je ruikt de buitenlucht

Wie van het boerenland houdt, zit gebakken in Beckum. Het dorp straalt rust uit met de prachtige boerderijen, groene weilanden en grazende koeien. Onthaasten gaat vanzelf in deze prachtige omgeving! En toch is de stad zo dichtbij.

In het project Eekendiekske zijn in verschillende fases 28 kavels uitgegeven. Het merendeel van de kavels is verkocht, bebouwd en bewoond. Aan de Pastoor Eppinkstraat zijn nog twee kavels beschikbaar. Deze kavels liggen aan een rustig woonerf, aan de rand van Beckum, waar voor het merendeel vrijstaande woningen zijn gebouwd.

verkoopfolder

Download de verkoop folder

 

Login

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Je ontvangt per e-mail een activatielink waar je een nieuw wachtwoord in kunt voeren. Bij eventuele problemen kun je contact opnemen met info@gemeentehengelo.nl
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Type nogmaals uw wachtwoord:
De link die u heeft gevolgd is inmiddels verlopen. Zorg ervoor dat u binnen 10 minuten na wachtwoord vergeten aanvraag, het wachtwoord wijzigt. Wilt u uw wachtwoord alsnog wijzigen, doe dan een nieuwe aanvraag. Uw wachtwoord is succesvol ingesteld, u kunt nu met dit wachtwoord inloggen.