Bruggen in Dalmeden geopend

Geplaatst door: Jolanda van Essen
Datum: 02-07-18
Tijd: 15:00

Dalmeden is drie hele mooie bruggen rijker! En ze zijn ook nog eens heel bijzonder, want buurtbewoners hebben meegedacht over het ontwerp. Op donderdag 29 juni hebben de bewoners ‘hun’ bruggen samen met wethouder Mariska ten Heuw onthuld.

Naast deze bruggen komen er de komende jaren nog acht nieuwe bruggen in Dalmeden. Elke brugleuning krijgt een eigen karakter, gebaseerd op verhalen van buurtbewoners. De verhalen hebben betrekking op het Twentse leven door de tijd heen. Ontwerpster Maaike Vellinga heeft de verhalen van de bewoners gevisualiseerd in de leuningen van de bruggen. Ook kinderen hebben een tekening aangeleverd voor het ontwerp.

Reacties bekijken? log hier in

Login

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Je ontvangt per e-mail een activatielink waar je een nieuw wachtwoord in kunt voeren. Bij eventuele problemen kun je contact opnemen met info@gemeentehengelo.nl
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Type nogmaals uw wachtwoord:
De link die u heeft gevolgd is inmiddels verlopen. Zorg ervoor dat u binnen 10 minuten na wachtwoord vergeten aanvraag, het wachtwoord wijzigt. Wilt u uw wachtwoord alsnog wijzigen, doe dan een nieuwe aanvraag. Uw wachtwoord is succesvol ingesteld, u kunt nu met dit wachtwoord inloggen.