Kavels Stromen Zuid vanaf 14 juni in de verkoop

Geplaatst door: Jolanda van Essen
Datum: 18-04-19
Tijd: 15:40

Binnenkort gaan ruime kavels in Dalmeden, deelgebied Stromen Zuid, in de verkoop. In deze buurt woont u prachtig in het groen, direct grenzend aan het buitengebied. In Stromen Zuid speelt water een belangrijke rol en hebt u een grote mate van architectonische vrijheid.

Wie kiest voor Dalmeden, kiest voor buitengewoon wonen. Uniek, landelijk wonen en toch alle voorzieningen dichtbij. Het landelijk karakter wordt gekoesterd en benadrukt op elke plek. De bewoners genieten van weilanden, houtwallen en bosjes, ruimte en rust.

Stromen
Stromen is het meest westelijke woongebied van Dalmeden en ligt op de grens met het buitengebied. De waterloop verdeelt dit woongebied in drie glooiende stroken. De onderste strook (Stromen-Zuid), komt in juni in de verkoop. Het gaat om 15 kavels vanaf 875 m2. Er is veel vrijheid in bouwen.

Inloopspreekuur
Bent u alvast benieuwd naar de mogelijkheden in dit unieke stukje Dalmeden? Kom dan op dinsdagavond 4 juni naar de informatieavond over Stromen Zuid. Van 19.00 tot 20.00 uur in het stadskantoor van de gemeente Hengelo (Hazenweg 121).

Kavels in verkoop
Hebt u belangstelling voor een van deze kavels? Kom dan op vrijdag 14 juni naar het stadskantoor (Hazenweg 121). Tussen 15.30 en 17.00 uur kunt u aangeven op welke kavel u een optie wilt. Wie het eerst komt, mag het eerst kiezen.

Reacties bekijken? log hier in

Login

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Je ontvangt per e-mail een activatielink waar je een nieuw wachtwoord in kunt voeren. Bij eventuele problemen kun je contact opnemen met info@gemeentehengelo.nl
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Type nogmaals uw wachtwoord:
De link die u heeft gevolgd is inmiddels verlopen. Zorg ervoor dat u binnen 10 minuten na wachtwoord vergeten aanvraag, het wachtwoord wijzigt. Wilt u uw wachtwoord alsnog wijzigen, doe dan een nieuwe aanvraag. Uw wachtwoord is succesvol ingesteld, u kunt nu met dit wachtwoord inloggen.