Kavels Stromen Zuid vanaf 14 juni in de verkoop

Geplaatst door: Jolanda van Essen
Datum: 18-04-19
Tijd: 15:40

Binnenkort komen ruime kavels in het deelgebied Stromen-Zuid in het plan Dalmeden in de verkoop. Het gaat om 14 kavels vanaf 875 m2 met veel vrijheid in bouwen.
Voor meer informatie over de kavels klik op een kavel in de kavelkiezer.

Stromen
Stromen is het meest westelijke woongebied van Dalmeden. De waterloop verdeelt dit woongebied in drie glooiende stroken. De onderste strook (Stromen-Zuid) komt 14 juni in de verkoop. In deze buurt woon je prachtig in het groen, direct grenzend aan het buitengebied. In Stromen-Zuid speelt water een belangrijke rol en heb je een grote mate van architectonische vrijheid.
Wie kiest voor Dalmeden, kiest voor buitengewoon wonen. Uniek, landelijk wonen en toch alle voorzieningen dichtbij. Het landelijk karakter wordt gekoesterd en benadrukt op elke plek. De bewoners genieten van weilanden, houtwallen en bosjes, ruimte en rust.

Info over de verkoopprocedure:

Informatieavond 4 juni 2019
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in dit unieke stukje Dalmeden? Kom dan op dinsdagavond 4 juni naar de informatieavond over Stromen-Zuid. Van 19.00 uur tot 20.00 uur ben je van harte welkom in het stadskantoor van de gemeente Hengelo (Hazenweg 121).

Verkoop kavels Stromen Zuid 14 juni 2019
Heb je belangstelling en wil je een optie nemen op één van deze kavels kom dan op vrijdag 14 juni naar het stadskantoor (Hazenweg 121).
De verkoop is van 15.30 tot 17.00 uur.
Wie het eerst komt mag als eerste aangeven op welke kavel men een optie wil nemen.

Na 17.00 uur is op de kavelkiezer op deze website zichtbaar welke kavels gereserveerd zijn en welke kavels nog vrij zijn. Ook maken we dit via facebook bekend: Facebook > Kavels in Hengelo.

Na dit tijdstip kun je je voorkeur ook kenbaar maken door een mail te sturen naar dalmeden@hengelo.nl. E-mails die voor 17.00 uur verstuurd worden, worden niet in behandeling genomen.

Wat moet u weten:
•    Op vrijdag 14 juni kunt je je voorkeur kenbaar maken op een reactieformulier. Het reactieformulier kun je hier downloaden of meenemen bij de informatieavond.
•    Kun je zelf niet aanwezig zijn op 14 juni? Dan mag je iemand anders een volmacht geven om namens jou het reactieformulier in te leveren.   
•    Mocht de kavel van jouw voorkeur al in optie zijn, dan kun je hier als reserve achter geplaatst worden. Je kunt ook een tweede of derde keuze opgeven op het reactieformulier.

Hou onze website in de gaten voor meer informatie en het laatste nieuws over de kavelverkoop.

Klik hier voor de verkoopfolder van Stromen

Hebt u nog vragen?
Neem dan contact op met een van de klantenbegeleiders (Marije Brummelhuis of Jolanda van Essen). Je kunt ze het beste bellen tussen 8.30 en 16.00 uur via: 074 – 245 9918. Je kunt je vraag ook mailen naar dalmeden@hengelo.nl.

Reacties bekijken? log hier in

Login

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Je ontvangt per e-mail een activatielink waar je een nieuw wachtwoord in kunt voeren. Bij eventuele problemen kun je contact opnemen met info@gemeentehengelo.nl
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Type nogmaals uw wachtwoord:
De link die u heeft gevolgd is inmiddels verlopen. Zorg ervoor dat u binnen 10 minuten na wachtwoord vergeten aanvraag, het wachtwoord wijzigt. Wilt u uw wachtwoord alsnog wijzigen, doe dan een nieuwe aanvraag. Uw wachtwoord is succesvol ingesteld, u kunt nu met dit wachtwoord inloggen.