Kom naar de kavelmarkt op zaterdag 16 maart 2019

Geplaatst door: Jolanda van Essen
Datum: 01-03-19
Tijd: 16:14

Huis bouwen in Hengelo?
Kom naar de kavelmarkt op 16 maart!

Denkt u er over om zelf een huis te laten ontwerpen en bouwen?
En bent u daarvoor op zoek naar een unieke bouwkavel in Hengelo?
Kom naar de kavelmarkt op zaterdag 16 maart.

Tijd: 10.00 - 15.00 uur
Locatie: Bibliotheek, Beursstraat 34

Tijdens de kavelmarkt kunt u zien in welke gebieden er vrije kavels te koop zijn of binnenkort in de verkoop komen. Naast het kavelaanbod van de gemeente Hengelo kunt u ook het kavelaanbod van Holtkamp bekijken, deze projectontwikkelaar heeft kavels in Dalmeden.

Gratis schets
Hebt u een kavel op het oog en wilt u weten welke mogelijkheden deze voor u biedt? De hele dag is er een architect, die samen met u schetst wat de mogelijkheden zijn.

Duurzaam bouwen
Sinds juli 2018 worden nieuwe woningen niet meer aangesloten op het aardgasnet. Dat heeft uiteraard gevolgen voor een nieuw te bouwen woning. Tijdens de kavelmarkt is een adviseur aanwezig die u informatie kan geven over duurzaam bouwen.

Graag tot 16 maart!

Reacties bekijken? log hier in

Login

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Je ontvangt per e-mail een activatielink waar je een nieuw wachtwoord in kunt voeren. Bij eventuele problemen kun je contact opnemen met info@gemeentehengelo.nl
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Type nogmaals uw wachtwoord:
De link die u heeft gevolgd is inmiddels verlopen. Zorg ervoor dat u binnen 10 minuten na wachtwoord vergeten aanvraag, het wachtwoord wijzigt. Wilt u uw wachtwoord alsnog wijzigen, doe dan een nieuwe aanvraag. Uw wachtwoord is succesvol ingesteld, u kunt nu met dit wachtwoord inloggen.