Nieuwe bruggen in Dalmeden: bekijk de ontwerpen!

Geplaatst door: Jolanda van Essen
Datum: 05-04-18
Tijd: 13:37

In Dalmeden plaatst de gemeente de komende jaren 11 bruggen. Bewoners van Dalmeden hebben meegedacht over het ontwerp van de leuningen van de bruggen. Uitgangspunt voor het ontwerp was het Twentse landschap. De ontwerpster heeft in samenspraak met de bewoners de afgelopen periode hard gewerkt aan 11 Twentse verhalen die een plek krijgen op de leuningen van de bruggen. De verhalen gaan over het Twentse leven door de jaren heen. Omdat niet alle ideeën van bewoners een plek konden krijgen op de bruggen, zijn uit alle ideeën thema’s gehaald en verwerkt in de leuningen. In juni komen de eerste drie bruggen op hun plek te staan.

Bent u benieuwd naar de ontwerpen? Bekijk dan de pdf met de ontwerpen en een korte samenvatting van de verhalen die in de leuningen zijn verwerkt.


Reacties bekijken? log hier in

Login

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Je ontvangt per e-mail een activatielink waar je een nieuw wachtwoord in kunt voeren. Bij eventuele problemen kun je contact opnemen met info@gemeentehengelo.nl
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Type nogmaals uw wachtwoord:
De link die u heeft gevolgd is inmiddels verlopen. Zorg ervoor dat u binnen 10 minuten na wachtwoord vergeten aanvraag, het wachtwoord wijzigt. Wilt u uw wachtwoord alsnog wijzigen, doe dan een nieuwe aanvraag. Uw wachtwoord is succesvol ingesteld, u kunt nu met dit wachtwoord inloggen.