Start verkoop Landmanserve

Geplaatst door: Jesse Roorda
Datum: 20-03-18
Tijd: 10:34

De gemeente start op 5 april vanaf 16.00 uur met de verkoop van een klein aantal particuliere bouwkavels in de fase 1B van het plan Landmanserve. Dit project ligt aan de Landmansweg in Hengelo.
De
start verkoop vindt plaats in wijkcentrum De Sterrentuin aan de Neptunusstraat in Hengelo. Wie het eerst om 16.00 uur in de rij staat, kan als eerste een kavel naar eigen keuze bepalen. Neem een ingevuld en compleet inschrijfformulier mee.
De
diepte van de bouwpercelen is 25,5 meter, de grondprijs € 302,50 p/m2 incl. BTW.

Meer informatie over de start verkoop vindt u in deze brief.
Meer informatie over de bouwkavels vindt u in de verkoopfolder.
Het inschrijfformulier vindt u hier.

Vragen?
Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met dhr. Roorda van team uitgifte op 074 – 245 9676 of stuur een e-mail naar j.roorda@hengelo.nl
Reacties bekijken? log hier in

Login

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Je ontvangt per e-mail een activatielink waar je een nieuw wachtwoord in kunt voeren. Bij eventuele problemen kun je contact opnemen met info@gemeentehengelo.nl
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Type nogmaals uw wachtwoord:
De link die u heeft gevolgd is inmiddels verlopen. Zorg ervoor dat u binnen 10 minuten na wachtwoord vergeten aanvraag, het wachtwoord wijzigt. Wilt u uw wachtwoord alsnog wijzigen, doe dan een nieuwe aanvraag. Uw wachtwoord is succesvol ingesteld, u kunt nu met dit wachtwoord inloggen.