Verkoop bouwkavels Landmanserve

Geplaatst door: Jesse Roorda
Datum: 09-07-19
Tijd: 11:22

In de afrondende en laatste projectfase in het gebied aan de Landmansweg worden ca. 33 kavels bouwrijp gemaakt voor verkoop. De verwachting is dat de gemeente in de eerste helft van 2020 in de verkoop kan. U mag zelf een architect en aannemer kiezen.

Er is een gevarieerd aanbod: er zijn bouwkavels geschikt voor 2^1 kap woningen, vrijstaande en mogelijk een 3-onder-een kap. De kavelgrootte ligt tussen de 260 en 500 m2. Naar wens mogen ook twee kavels worden samengevoegd voor de bouw van één (grotere) woning. Er mag relatief “vrij” worden gebouwd; u kunt voorbeelden zien langs de IJsbaanweg en achterop het nieuwbouwgebied, grenzend aan de groenzone met wandelpad. Ook geschikt voor laagbouw.

Wie belangstellend is en als eerste geïnformeerd wil worden over de verkoop kan zich hier inschrijven.

Reacties bekijken? log hier in

Login

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Je ontvangt per e-mail een activatielink waar je een nieuw wachtwoord in kunt voeren. Bij eventuele problemen kun je contact opnemen met info@gemeentehengelo.nl
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Type nogmaals uw wachtwoord:
De link die u heeft gevolgd is inmiddels verlopen. Zorg ervoor dat u binnen 10 minuten na wachtwoord vergeten aanvraag, het wachtwoord wijzigt. Wilt u uw wachtwoord alsnog wijzigen, doe dan een nieuwe aanvraag. Uw wachtwoord is succesvol ingesteld, u kunt nu met dit wachtwoord inloggen.