Verkoop kavels Meander Zuid

Geplaatst door: Jolanda van Essen
Datum: 18-01-18
Tijd: 13:51

Op vrijdag 26 januari gaan de kavels in Meander Zuid in de verkoop.

In Meander woont u prachtig in het groen en ook water speelt er een belangrijke rol. Bomen, houtsingels en hagen geven de buurtjes waaruit Meander is opgebouwd de nodige beslotenheid en intimiteit. In totaal komen er in de eerste fase van Meander Zuid 57 bouwkavels, variërend in grootte van 442 m² tot 795 m². Hiervan worden 13 kavels verkocht door Holtkamp Bouw.

Kavels in verkoop
Wie een kavel wil kopen moet op vrijdag 26 januari om 16.00 uur naar de start verkoop komen in Hengelo. De locatie van de start verkoop wordt op deze zelfde vrijdag om 16.00 uur bekendgemaakt op de website www.wonenindalmeden.nl. Belangstellenden kunnen naar de locatie komen en aangeven op welke kavel ze een optie willen. Wie het eerst komt, mag het eerst kiezen. Dit kan tot uiterlijk 19.00 uur.

Wat moet u weten:
- Wij nemen alleen volledig ingevulde reactieformulieren in behandeling. U moet het reactieformulier zelf uitprinten.
- Is het niet mogelijk om zelf aanwezig te zijn. Dan mag u iemand anders een volmacht geven om namens u het reactieformulier in te leveren. U moet dan wel uw BSN-nummer aan de gevolmachtigde doorgeven.
- Mocht de kavel van uw voorkeur al in optie zijn, dan kunt u hier als reserve achter geplaatst worden. U kunt ook een tweede of derde keuze opgeven op het reactieformulier.

Kunt u er niet bij zijn, maar wilt u wel een kavel?
Wie er niet bij kan zijn, kan vrijdag 26 januari vanaf 19.00 uur uitsluitend mailen naar dalmeden@hengelo.nl met als onderwerp 'Kavel Meander Zuid'. Na 19.00 uur is op deze website op de ‘Kavelkiezer’ te zien welke kavels nog beschikbaar zijn. Op Facebook > ‘Kavels in Hengelo’ komt ook een kaart te staan met de nog beschikbare kavels. E-mails die op 26 januari vóór 19.00 uur binnenkomen, worden niet in behandeling genomen.

Meer weten?
Meer informatie over het gebied staat in de verkoopbrochure Meander Zuid. Voor meer informatie of vragen kunnen belangstellenden ook bellen met de klantenbegeleiders Marije Brummelhuis en Jolanda van Essen via het algemene nummer van de gemeente: 14 074. De verkoop van de kavels van Holtkamp Bouw gaat op een andere manier. Meer informatie en contactgegevens staan op www.holtkampbouw.nl. Op vrijdag 26 januari gaan de kavels in Meander Zuid in de verkoop.

Reacties bekijken? log hier in

Login

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Je ontvangt per e-mail een activatielink waar je een nieuw wachtwoord in kunt voeren. Bij eventuele problemen kun je contact opnemen met info@gemeentehengelo.nl
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Type nogmaals uw wachtwoord:
De link die u heeft gevolgd is inmiddels verlopen. Zorg ervoor dat u binnen 10 minuten na wachtwoord vergeten aanvraag, het wachtwoord wijzigt. Wilt u uw wachtwoord alsnog wijzigen, doe dan een nieuwe aanvraag. Uw wachtwoord is succesvol ingesteld, u kunt nu met dit wachtwoord inloggen.