werkzaamheden Aardbei - Aalbes

Geplaatst door: Ingrid Leushuis
Datum: 15-01-19
Tijd: 08:19

Binnenkort start Wegenbouw Lansink uit Saasveld in opdracht van de gemeente Hengelo met werkzaamheden bij u in de straat.


De werkzaamheden betreffen het "woonrijp maken" van de Aardbei en de Aalbes. Het woonrijp maken houdt in dat wij de straat gaan afwerken met de definitieve verharding en beplanting. Ook worden alle lichtmasten geplaatst.

Wat gaat er gebeuren?

Wij voeren de werkzaamheden in fasen uit. Dat doen wij vanwege de levertijden van materialen en ook proberen wij zo de overlast voor u te minimaliseren. Via deze brief willen wij u daarover graag informeren.

De komende weken wordt de openbare verlichting geplaatst. Dit zijn tijdelijke lichtmasten die worden geplaatst op alle plekken waar volgens het ontwerp lichtmasten moeten komen. Deze tijdelijke lichtmasten worden vervangen door de definitieve exemplaren zodra de bestrating gereed is.

Volgend jaar gaan we verder met de verhardingen. De straatkolken worden op de juiste hoogte gemaakt en vervolgens worden de parkeerstroken bestraat met grasbetonstenen. Daarna wordt op de rijbaan nog een laag asfalt aangebracht. Net zoals bij de overige woonstraten in Kern-Zuid wordt er een beukenhaag geplant tussen uw kavelgrens en de verharding. Bij het plantwerk houden wij uiteraard rekening met de vergunde inritbreedtes. Planning:

Onze planning is zo samengesteld dat rekening wordt gehouden met de levertijden van materialen. Daarnaast is het zo dat in de periode januari tot medio maart 2019 geen asfalt beschikbaar is. Op hoofdlijnen is de planning als volgt:

• Plaatsen tijdelijke lichtmasten week 50 / 51 – 2018

• Woonrijp maken Aardbei: week 8 t/m week 14 – 2019

• Woonrijp maken Aalbes week 10 t/m week 14 – 2019

De deklaag van het asfalt wordt in beide straten in week 14 van 2019 aangebracht. Deze globale planning is uiteraard onder voorbehoud van de weersomstandigheden!

Wij houden u op de hoogte van eventuele wijzigingen en (als het zover is) van de details van de werkzaamheden bij u in de straat.

Vragen

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u tijdens de hele uitvoeringsperiode contact opnemen met de uitvoerder, Roland Spit. Hij is dagelijks op het werk aanwezig en hij is te bereiken op telefoonnummer: (06) 20 05 65 83. Voor vragen aan de Gemeente Hengelo kunt u contact opnemen met de toezichthouder, René Segerink, telefoonnummer: (074) 245 9858. Alle informatie over de planning en de ontwerptekeningen, kunt u terugvinden op de website van de Gemeente Hengelo via: https://www.hengelo.nl/.../Projecten-en-Plannen/Dalmeden.

Reacties bekijken? log hier in

Login

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Je ontvangt per e-mail een activatielink waar je een nieuw wachtwoord in kunt voeren. Bij eventuele problemen kun je contact opnemen met info@gemeentehengelo.nl
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Type nogmaals uw wachtwoord:
De link die u heeft gevolgd is inmiddels verlopen. Zorg ervoor dat u binnen 10 minuten na wachtwoord vergeten aanvraag, het wachtwoord wijzigt. Wilt u uw wachtwoord alsnog wijzigen, doe dan een nieuwe aanvraag. Uw wachtwoord is succesvol ingesteld, u kunt nu met dit wachtwoord inloggen.