Woningbouwplannen Hart van Zuid

Geplaatst door: Jesse Roorda
Datum: 15-01-18
Tijd: 09:58

Sinds 1 januari 2017 hebben zowel de gemeente als Van Wijnen de onderlinge samenwerking in het plangebied Hart van Zuid anders vormgegeven.


De gemeente had tot januari 2017 een aantal bouwkavels in de verkoop in het plan “De Smederij”. Deze bouwkavels werden aangeboden vanuit het gezamenlijk belang in het project. Inmiddels zijn voor de woningbouwontwikkeling in het gebied (gedeelte tussen Esrein en Breemarsweg) andere afspraken gemaakt. Van Wijnen gaat de deelgebieden die nog niet bebouwd zijn, op vaste momenten afnemen van de gemeente met als doel deze te ontwikkelen.

Van Wijnen heeft sinds december 2017 een website gelanceerd, waarin gevraagd wordt uw woonwensen te delen voor de eerste ontwikkeling die gaat plaatsvinden en aan te geven of u belangstelling zou hebben voor een woning in dit gebied.

Bent u geïnteresseerd in wonen in het nieuwe gebied Hart van Zuid? Doe dan vooral mee en vul de enquêtes in of schrijf u in op de nieuwe website met als thema “Thuis aan de Laan”:

Reacties bekijken? log hier in

Login

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Je ontvangt per e-mail een activatielink waar je een nieuw wachtwoord in kunt voeren. Bij eventuele problemen kun je contact opnemen met info@gemeentehengelo.nl
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Type nogmaals uw wachtwoord:
De link die u heeft gevolgd is inmiddels verlopen. Zorg ervoor dat u binnen 10 minuten na wachtwoord vergeten aanvraag, het wachtwoord wijzigt. Wilt u uw wachtwoord alsnog wijzigen, doe dan een nieuwe aanvraag. Uw wachtwoord is succesvol ingesteld, u kunt nu met dit wachtwoord inloggen.