Woonrijp maken Kamers

Geplaatst door: Jolanda van Essen
Datum: 22-06-18
Tijd: 09:00

De planning is om het laatste kwartaal van 2018 het woongebied Kamers van het plan Dalmeden woonrijp maken. Wanneer de werkzaamheden precies beginnen en hoe lang ze duren is mede afhankelijk van de afstemming met overige werkzaamheden in Dalmeden en afhankelijk van het weer.

Woonrijp maken houdt voor Kamers in dat de definitieve asfalt laag er op komt, de langsparkeerstroken (inclusief de inritten) worden aangelegd en de straat wordt voorzien van definitieve verlichting.
Verder zal het gebied worden ontsloten door 1 toegangsweg. De huidige doorgang tussen Muiderslot 13 en Muiderslot 14 wordt dan een wandelpad.

Afsluitend zullen de gemeentelijke hagen worden aangeplant. Gelijktijdig zal ook de groenstrook aan de zuidzijde worden aangepakt zodat deze meer waterdoorlatend wordt.


Reacties bekijken? log hier in

Login

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Je ontvangt per e-mail een activatielink waar je een nieuw wachtwoord in kunt voeren. Bij eventuele problemen kun je contact opnemen met info@gemeentehengelo.nl
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Type nogmaals uw wachtwoord:
De link die u heeft gevolgd is inmiddels verlopen. Zorg ervoor dat u binnen 10 minuten na wachtwoord vergeten aanvraag, het wachtwoord wijzigt. Wilt u uw wachtwoord alsnog wijzigen, doe dan een nieuwe aanvraag. Uw wachtwoord is succesvol ingesteld, u kunt nu met dit wachtwoord inloggen.