Wonen in een bruisend stadsdeel

Wonen in Hart van Zuid betekent leven in een stoer, open en bruisend gedeelte van de stad. Met als bijzonder element het behoud van het aanwezige cultureel en industrieel erfgoed.

Ook zijn alle moderne voorzieningen in de buurt, zoals scholen, winkels, sportclubs, verenigingen, kunst en cultuur. We hebben bij Hart van Zuid twee losse kavels in de verkoop. Eén aan de Ottoweg en één aan de Langelermaatweg.

Losse kavels bij Hart van Zuid

Ottoweg en Langelermaatweg

Beide bouwkavels liggen in de wijk Berflo Es. Dicht bij het centrum en op fietsafstand van het buitengebied. En ook het bruisende stadsdeel in aanbouw, Hart van Zuid ligt vlak bij.

Login

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Je ontvangt per e-mail een activatielink waar je een nieuw wachtwoord in kunt voeren. Bij eventuele problemen kun je contact opnemen met info@gemeentehengelo.nl
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Type nogmaals uw wachtwoord:
De link die u heeft gevolgd is inmiddels verlopen. Zorg ervoor dat u binnen 10 minuten na wachtwoord vergeten aanvraag, het wachtwoord wijzigt. Wilt u uw wachtwoord alsnog wijzigen, doe dan een nieuwe aanvraag. Uw wachtwoord is succesvol ingesteld, u kunt nu met dit wachtwoord inloggen.